kontakt@bvet.dk
+45 7354 0035

Hvorfor ernæringsterapeut?

Enhver dyreejer, der ønsker sig seriøs rådgivning af høj kvalitet omkring ernæring af dyr, kan trygt henvende sig til de uddannede Veterinær Ernærings Terapeuter (VET), der rådgiver landet over.

Der findes mange produkter og fodertyper i Danmark.  Man kunne kalde det en jungle og den kan det være meget svær finde rundt i.

En VET har den nødvendige kompetence for at skelne mellem de mange produkter der findes.

En af de væsentligste faktorer til at dyr måske ikke altid trives, kan ofte være det foder der bruges.

Alle dyr har brug for en afbalanceret artskorrekt ernæring, da det er grundlaget for et langt og sundt liv.

Vores kæle- og produktionsdyr lever i vores varetægt et liv med begrænset adgang til deres altafgørende og nærende naturlige fødekilder. Det er derfor vores pligt via kosten at sikre, at dyrene får adgang til alle de næringsstoffer de fra naturens side har brug for, i rette forhold og mængde.

Mangel på eller overflod af næringsstoffer belaster kroppens fine biokemiske balance og er med til at svække dyrets modstandskraft overfor udefrakommende belastninger.

Resultater af uafbalanceret ernæring kan være akut opståede sygdomme, epidemi-udbrud, eller udvikling af kroniske tilstande, der forringer dyrenes livskvalitet og livslængde.

Vi er parate til at give helhedsløsninger, der drager omsorg for dyrenes artsspecifikke biologisk behov – fordi også dit dyr er hvad det spiser!

Dette sikrer, at du som forbruger kan få unikke og holdbare løsninger, til gavn for dit kæle- eller produktionsdyr og i sidste ende dig selv.